Consult

Consult

Bij een ayurvedisch consult kijk ik als Ayurvedic Practitioner® naar jou als geheel, lichaam en geest. Wat jouw aanleg is en waar en waarom je uit balans bent, door vragen te stellen en een gericht onderzoek te doen. In geval van verstoringen in het lichaam en/of de geest gebruik ik diverse methoden waaronder ayurvedische massage, polsdiagnose en kruidenpreparaten, reinigingsmethodes. Ik geef ayurvedische  adviezen rondom voeding, lifestyle en dagroutine. Ik gebruik mijn ayurvedische kennis om je meer inzicht in uzelf te geven en jouw gezondheid.


Hier krijgt je uitleg over waarom je ongemakken hebt of zelfs ziek geworden bent. Dit geeft meer inzicht in de oorzaak, waardoor je ook te weten komt wat de oplossing is en jij weer controle krijgt over jou eigen gezondheid. 


Daarnaast onderzoek ik tijdens een ayurvedisch consult welke activiteiten wel of niet bij jou passen. Welke middelen ik kan aanbieden om de balans bij jou te herstellen. Dit wordt gedaan door een uitgebreide anamnese en polsdiagnose.

Polsdiagnose


Als vervolg op het ayurvedisch consult, maar ook als losstaande behandeling, kan de uitgebreide ayurvedische massage met warme medicinale olie worden toegepast.